hiburan

Siapa Lelaki Berpakaian Terbaik 2017? Hantar undian anda sekarang …

16 August 2017
17:31

by zenna khaled~Malay_glamour


Masa itu lagi! Pengundian untuk Lelaki Berpakaian Terbaik 2017 kini terbuka dan terpulang kepada ANDA untuk memutuskan yang terkenal yang layak mendapat gelaran berprestij.

Adakah Luke Evans berpegang kepada mahkota atau mempunyai bekas rakan sekelas Zayn Malik atau Harry Styles dalam beg itu tahun ini? Almari pakaian Harry yang telah menjadi hadiah yang terus memberi selepas semua. Belum lagi Zayn X Versus – bolehkah dia menjadi lebih bergaya?

Walau bagaimanapun, pemenang 2015 Eddie Redmayne juga boleh membuat kemunculan semula – yang tahu? Dia mempunyai permainan sut tajam. Tetapi adakah ia lebih baik daripada Ryan Reynolds ‘? Kuasa berada di tangan anda.

Hantar undian anda sekarang, dan buanglah pilihan anda untuk Best Dressed Woman dan Best Dressed Couple.

Perlu beberapa pemeriksaan? Lihatlah anjing teratas tahun lalu …

10. Zayn Malik (Penyertaan Baru)
Zayn Malik pastinya tidak memainkan selamat ketika datang ke gaya (yang mengenang kembali robot robot Met Gala?) Tetapi nampaknya itu adalah perkara yang baik kerana anda telah meletakkannya di nombor 10.

9. Idris Elba (Penyertaan Baru)
Hei, Idris Elba. Bolehkah anda menghubungi teman lelaki kami dan memberi mereka beberapa tip gaya? Pelakon Luther menduduki tempat yang sangat tinggi di nombor 9.

8. Kit Harington (Down 2)
Rose Leslie adalah seorang wanita bernasib baik. Gaya Kit sangat santai, tetapi apabila dia mempunyai acara besar, dia tahu bagaimana untuk memulihkannya untuk permaidani merah. Begitu banyak sehingga anda telah meletakkannya di nombor 8.

7. Sam Claflin (Penyertaan Baru)
Me Before You hottie Sam Claflin membuat nombor 7 pada senarai anda untuk permaidani merah kerennya. Ambil foto ini untuk rujukan.

6. Aidan Turner (Penyertaan Baru)
Oh, Aiden. The Poldark hunk adalah seorang pemakai eklektik tetapi tidak pernah gagal untuk memukul saman yang baik apabila diperlukan. Dia menjadikan tempat nombor 6 anda.

5. Tom Hiddleston (Sehingga 2)
Tom Hiddleston – pemenang tahun lepas – telah menurun beberapa tempat sejak tahun lepas, tetapi itu bukan untuk mengatakan dia telah menjatuhkan permainan gayanya. Dia meletakkan nombor 5.

4. Jamie Dornan (Penyertaan Baru)
Anda mungkin tahu Jamie Dornan sebagai pembunuh bersiri brooding dari The Fall, tetapi dunia fesyen mengenalinya sebagai bintang yang semakin meningkat dalam gaya. Dia meletakkan nombor 4 yang sangat tinggi pada senarai anda.

3. Ryan Reynolds (Penyertaan Baru)
Di tempat ketiga ialah Ryan Reynolds. Pelakon itu sering dapat dilihat dengan goyang yang kuat di karpet merah di samping isterinya, Blake Lively. Kedudukan yang layak tinggi.

2. Robert Pattinson (Tiada Pergerakan)
Tiada pergerakan dari Robert Pattinson, yang diadakan di tempat nombor 2nya. Dia seorang tukang lemar yang selamat dan tahu apa yang berlaku kepadanya.

1. Luke Evans (Penyertaan Baru)
Membentangkan pemenang anda, Luke Evans, yang telah memenangi anda kerana kecintaannya terhadap pakaian yang baik dan pakaian kasual. The Girl on the Train aktor adalah kemasukan baru, tetapi anda meletakkan dia terlebih dahulu kerana kemampuannya untuk mencucinya apa saja peristiwa itu. Kami hanya ingin teman lelaki kami berpakaian seperti ini.

https://www.malay-glamour.com

Categories: hiburan

Leave a Reply